Διαμονή στην Ύδρα


Με αρχοντιά, μοναδική φιλοξενία και σύγχρονες ανέσεις.


Διαμονή στην Ύδρα - Το Καμίνι της Ύδρας

Το παραδοσιακό "Αρχοντικό Απανέμι" αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ολιγοήμερη ή πολυήμερη διαμονή στην Ύδρα. Διαθέτει άνετα ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Καμίνι της Ύδρας, το “Κατερίνα”, το “Αναστασία” και το “Μαργαρίτα”, καθώς και χώρους Υποδοχής "Λιάνα". Ονομάστηκαν προς τιμήν των γυναικών που έζησαν από τον προηγούμενο αιώνα μέχρι σήμερα στο Υδραίικο Αρχοντικό, πριν την ανακατασκευή του το 1997, από τον Πολιτικό Μηχανικό - Καθηγητή κύριο Δημήτρη Σάρο.

Σχεδιάστηκαν υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Γραφείου, Ευαγγέλου Β. Δημητρίου - Πολιτικό Μηχανικό και της συνεργάτιδας του Αρχιτέκτονα Μηχανικό - Μελετητή κυρίας Εύα Κ. Κτενά, με εξειδίκευση στα παραδοσιακά Αρχοντικά της Ύδρας για να σας προσφέρουν την αυθεντική νησιώτικη ζωή. Η θέα από τις υπέροχες βεράντες του Αρχοντικού είναι στην διάθεση σας, για το ηλιοβασίλεμα.

Όλα τα δωμάτια του Παραδοσιακού Αρχοντικού “Απανέμι” τεσσάρων κλειδιών διακρίνονται από το μοναδικό σχεδιασμό τους, το ξεχωριστό ύφος τους και συγχρόνως είναι ευρύχωρα και άνετα για να σας κάνουν να αισθανθείτε ικανοποιημένοι, σαν το σπίτι σας.

Λειτουργήσαν για πρώτη φορά το 2016, από τους απογόνους του Μπουρλοτιέρη Πυρπολητή του 1821 Αναστάση Ρομπότση, διαμορφωμένα μέσα στο οίκημα - συγκρότημα του Παραδοσιακού Αρχοντικού “Απανέμι”.


Θέα από το Αρχοντικό Απανέμι στο Καμίνι της Ύδρας
Θέα από το Αρχοντικό Απανέμι στο Καμίνι της Ύδρας

Τιμοκατάλογος δωματίων

Προσφορές πακέτων διαμονής

Τρόποι πληρωμής